Apple confirmă oficial evenimentul de pe 21 martie, acolo unde aşteptam noul iPhone 5SE şi iPad Pro de 9.7 inch

Autor:  | Publicat în:  Apple 951 ori
<b>Apple confirmă oficial evenimentul de pe 21 martie, acolo unde aşteptam noul iPhone 5SE şi iPad Pro de 9.7 inch</b>După multiple şi &icirc;ndelungi speculaţii, Apple a confirmat &icirc;n sf&acirc;rşit data la care va organiza următoarea sa conferinţa de presă, &icirc;n cadrul căreia &icirc;şi va prezenta noile produse. E vorba despre 21 martie, adică de luni...

După multiple şi îndelungi speculaţii, Apple a confirmat în sfârşit data la care va organiza următoarea sa conferinţa de presă, în cadrul căreia îşi va prezenta noile produse. E vorba despre 21 martie, adică de luni într-o săptămână.

Firmă din Cupertino promite şi un live streaming de la eveniment, la ora 10 am PDT, adică ora 19:00 a României, dacă am calculat corect. Teaserul Apple e foarte simplu şi pare să ducă cu gândul la convergentă. Vedem o serie de sfere şi palete de culori care se intersectează, iar motto-ul este "Let us loop you in", care ar putea însemna in traducere libera "să vă punem la curent" sau "să vă conectăm".

Teoretic la acel eveniment aşteptăm şi noul iPhone 5SE cu ecran de 4 inch şi dotări de iPhone 6, dar şi tableta iPad Pro de 9.7 inch, plus noi variante Apple Watch. Ne intriga totuşi şi mai mult teaserul, care ar putea anunţa o convergenţă a tehnologiilor Apple in stil Continuum. Vom asista în sfârşit la marea uniune Mac OS - iOS? Poate la un hibrid MacBook-iPad? Fiţi alături de noi pe 21 şi vom afla!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×