Noua linie de producţie LG pentru panouri OLED ce vor fi folosite şi de Apple se va deschide în 2018

Autor:  | Publicat în:  LG 648 ori
<b>Noua linie de producţie LG pentru panouri OLED ce vor fi folosite şi de Apple se va deschide în 2018</b>Se discută tot mai mult de momentul marii treceri a celor de la Apple la panouri OLED pe terminalele lor. &Icirc;ncă nu e clar c&acirc;nd va veni momentul, deşi LG lasa să se vadă cr&acirc;mpeie din aceste planuri. Astfel aflăm azi că linia lor de...

Se discută tot mai mult de momentul marii treceri a celor de la Apple la panouri OLED pe terminalele lor. Încă nu e clar când va veni momentul, deşi LG lasa să se vadă crâmpeie din aceste planuri. Astfel aflăm azi că linia lor de producţie de panouri OLED pentru Apple va fi deschisa din 2018.

Informaţiile vin de la presa din Corea de Sud, iar investiţia se va ridica la 8.5 miliarde de dolari. Iniţial se vorbea despre 2017 ca termen limită şi despre includerea panourilor pe iPhone 7, dar acum e totul amânat până în 2018. Noua fabrică îşi va deschide porţile în iunie 2018, fiind perfect capabilă să facă faţă cerinţelor Apple şi comenzilor ridicate.

Va fi interesant de văzut dacă şi Samsung va intra pe fir şi în ce măsură va contribui şi Sharp, aflată sub tutela Foxconn şi avem propriile tehnologii pentru display de calitate, deşi nu neapărat în zona OLED. Problema cu panourile OLED e că niciodată nu sunt de ajuns, nici pentru LG şi Samsung în acest moment, iar dacă se adăugă şi Apple va trebui schimbat radical procesul de producţie, cu unul mai eficient şi prolific.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×