Apple confirmă prezentarea lui iCloud și iOS 5 pentru WWDC 2011, pe 6 iunie

1.497 ori
<b>Apple confirmă prezentarea lui iCloud și iOS 5 pentru WWDC 2011, pe 6 iunie</b>Dacă aveți planuri luni, 6 iunie la ora locală a României 20:00, anulați-le deoarece nu trebuie să ratați un nou capitol din istoria Apple. Compania din Cupertino tocmai a confirmat prezentările pe care le va face în cadrul evenimentului WWDC...

Dacă aveți planuri luni, 6 iunie la ora locală a României 20:00, anulați-le deoarece nu trebuie să ratați un nou capitol din istoria Apple. Compania din Cupertino tocmai a confirmat prezentările pe care le va face în cadrul evenimentului WWDC 2011, care va debuta în dată de 6 iunie.

Din păcate nu vom vedea un iPhone sau iPad nou, dar măcar vom avea șansa de a asista la un preview al lui iOS 5. în plus Apple a confirmat astăzi și anunțul oficial al serviciului iCloud, care va debuta tot pe 6 iunie. iCloud va fi "o ofertă de servicii cloud", printre care bănuim că se va număra și streamingul audio.

Ne așteptăm și că Apple să ne prezinte sistemul de operare Mac OS X Lion și suntem încântați să aflăm că Steve Jobs va participa la eveniment, deci ne putem aștepta oricând la surprize. Va fi interesant să vedem pe ce terminal ne va prezenta Steve iOS 5 și nu am fi deloc mirați dacă am vedea măcar un indiciu cu privire la iPhone 5, eventual o prezentare a unui produs intermediar... să zicem un iPhone nano?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×