Nokia Connection 2011 vine În iunie cu lansări de noi modele de telefoane!

2.340 ori
<b>Nokia Connection 2011 vine În iunie cu lansări de noi modele de telefoane!</b>Nokia tocmai a anunțat un nou eveniment important pentru luna iunie și anume Nokia Connection. Acesta se presupune a fi cel mai important eveniment de acest gen al anului și va avea loc pe 21 iunie în Singapore, incluzând și lansări de noi...

Nokia tocmai a anunțat un nou eveniment important pentru luna iunie și anume Nokia Connection. Acesta se presupune a fi cel mai important eveniment de acest gen al anului și va avea loc pe 21 iunie în Singapore, incluzând și lansări de noi terminale.

Fie că este vorba de Nokia N9 sau de un handset Windows Phone 7 suntem foarte încântați să aflăm noi vești despre viitorul ecosistemului companiei finlandeze. Nokia Connection funcționează pe bază de invitație, iar printre vorbitorii prezenți se vor număra Stephen Elop, CEO Nokia și Mary McDowell, vicepreședinte executiv al secțiunii Telefoane Mobile a companiei.

Vă recomandăm să însemnați data de 21 iunie în calendar, deoarece aceasta ar putea reprezenta un nou capitol în istoria Nokia. Să vedem dacă vom fi surprinși plăcut sau vom vedea produse pe care le știam deja confirmate (N9/N950).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×