Apple cooptează un inginer expert În lucrul cu industria de cablu, pregătește "ceva Însemnat"

1.084 ori
<b>Apple cooptează un inginer expert În lucrul cu industria de cablu, pregătește "ceva Însemnat"</b>Jean-Francois Mule este numele unui inginer expert în industria de cablu, pe care Apple l-a cooptat în echipă sa. Aflăm că acest nou angajat Apple a postat pe Linkedin că s-a alăturat Apple pentru a lucra &nbsp;la "ceva mare". &nbsp; &nbsp; Există...

Jean-Francois Mule este numele unui inginer expert în industria de cablu, pe care Apple l-a cooptat în echipă sa. Aflăm că acest nou angajat Apple a postat pe Linkedin că s-a alăturat Apple pentru a lucra  la "ceva mare".

Există zvonuri că Apple ar pregăti propriile servicii de televiziune, pentru a nu mai depinde de marii operatori de cablu. în plus, nu am uitat de acel zvon legat de un televizor Apple apărut odată cu biografia lui Steve Jobs. De asemenea ar fi cazul că Apple TV să evolueze peste statutul de set top box, primind noi funcții și servicii.

Se zvonește că firmă din Cupertino ar pregăti o colaborare cu Time Warner Cable, dar oficiali din industrie au asigurat că Apple nu pregătește vreun serviciu TV, ci se afla doar în zona de interfața a acestui segment. Practic, creatorul lui iPad și iPhone vrea să fie omul de legătură între operatorii de cablu și clienți. Credeți că ar avea succes serviciile de televiziune oferite de Apple?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×