Apple iPad Mini Retina suferă de Întârzieri, iPad Mini 2 nu se lansează În această lună!

1.096 ori
<b>Apple iPad Mini Retina suferă de Întârzieri, iPad Mini 2 nu se lansează În această lună!</b>Reuters citează surse din cadrul furnizorilor de componente Apple, care afirmă că iPad Mini 2 nu se va lansa în această lună. Ei afirmă că noua tableta cu ecran de înaltă rezoluție va întârzia, iar mai multe detalii aflați mai jos. &nbsp;...

Reuters citează surse din cadrul furnizorilor de componente Apple, care afirmă că iPad Mini 2 nu se va lansa în această lună. Ei afirmă că noua tableta cu ecran de înaltă rezoluție va întârzia, iar mai multe detalii aflați mai jos.

în ultimele săptămâni am tot auzit zvonuri legate de un eveniment Apple de lansare a două noi tablete în această lună. E vorba despre un debut al lui iPad 5 și iPad Mini 2, plus noi iMac-uri și iPod-uri, dar până acum nu am avut nici o dovadă solidă pentru un astfel de eveniment. Printre îmbunătățirile pe care analiștii și experții le așteaptă pe această tabletă se numără și un ecran cu rezoluție mai înaltă, o cameră mai bună și o carcasă mai subțire și mai ușoară.

Apple refuză să comenteze cu privire la lansările de produse, iar sursele din rândul furnizorilor nu au dorit să fie numite, de teama încălcării acordurilor de confidențialitate. O mișcare inteligentă pentru Apple ar fi să scadă prețul lui iPad Mini, care s-ar vinde ca pâinea caldă la un 200 - 230 de dolari. Problemă mare pentru gigantul din Cupertino ar fi lansarea unui iPad Mini 2 fără ecran Retina... Credeți că Apple va risca așa ceva?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×