Vertu lansează un nou telefon Constellation, vine cu Android și preț uriaș

Autor:  | Publicat în:  Vertu 1.499 ori
<b>Vertu lansează un nou telefon Constellation, vine cu Android și preț uriaș</b>După ce modelul Ti a adus Android în sfârșit pe terminalele Vertu și ne-a scăpat de Symbian, acum este momentul pentru un al doilea smartphone Vertu cu platformă mobilă Google la bord. Noul Constellation poate fi admirat mai jos. &nbsp; Noul venit...

După ce modelul Ti a adus Android în sfârșit pe terminalele Vertu și ne-a scăpat de Symbian, acum este momentul pentru un al doilea smartphone Vertu cu platformă mobilă Google la bord. Noul Constellation poate fi admirat mai jos.

Noul venit integrează o protecție din sticlă de safir pentru ecran, iar carcasa este învelită în piele fină de vițel. Corpul acestui handset este fabricat din titaniu, iar Constellation va sosi în 5 versiuni de culoare: maron închis, portocaliu, negru, maron deschis și cherry. Ca de obicei pentru un Vertu, prețul va fi exorbitant: 4900 de euro. Dotările sale includ Android 4.2 într-o variantă ușor customizata și un display 720p de 4.3 inch.

Vertu Constellation

Avem la bord și un procesor dual core Snapdragon S4 de 1.7 GHz, o cameră de 13 megapixeli în spate, una frontală de 1.3 MP și o baterie de 1800 mAh. Evident, beneficiem și de NFC, WiFi, Bluetooth, 32 GB memorie internă, dar nu și de conectivitate LTE. Utilizatorii acestui telefon vor avea parte de o versiune specială de antivirus Kaspersky și acces nelimitat la servicii WiFi globale prin iPass.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×