Apple da in judecata Motorola pentru functia multitouch

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.123 ori
<b>Apple da in judecata Motorola pentru functia multitouch</b>Inca o saptamana, inca un proces Apple, de data aceasta contra celor de la Motorola. Va amintiti probabil ca nu cu mult timp in urma Moto a dat in judecata atat Apple, cat si numeroase alte companii pentru nu mai putin de 18 brevete. Iata ca acum...

Inca o saptamana, inca un proces Apple, de data aceasta contra celor de la Motorola. Va amintiti probabil ca nu cu mult timp in urma Moto a dat in judecata atat Apple, cat si numeroase alte companii pentru nu mai putin de 18 brevete. Iata ca acum producatorul lui iPhone raspunde la provocare cu o noua actiune legala.

Apple a intentat recent doua procese celor de la Motorola, avand ca temei 6 brevete incalcate de creatorul lui Moto Droid. Brevetele in cauza se axeaza pe tehnologia multitouch, iar produsele care incalca reglementarile sunt telefoanele Droid, Droid 2, Droid X, Cliq, Cliq XT, BackFlip, Devour A555, Devour i1 si Charm 1.

Aceste brevete se axeaza pe aspecte ca interactiunea multitouch, touchscreen-urile multipoint, un sistem de localizare a obiectelor , interfata touch, accesarea unui terminal via touch si multe altele. Oare cand se va opri acest razboi al brevetelor, pe care nimeni nu pare a-l castiga?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×