Apple dată În judecată pentru tehnologia de iluminare LED de pe iPad 3 și MacBook Pro

1.003 ori
<b>Apple dată În judecată pentru tehnologia de iluminare LED de pe iPad 3 și MacBook Pro</b>După ce Apple a rezolvat amiabil problema cu ceasul copiat de la Swiss Railways, iată că un alt potențial proces le pune probleme. Compania LED Tech Development a pornit deja acțiunile legale pentru a da Apple în judecată, pe baza încălcării de...

După ce Apple a rezolvat amiabil problema cu ceasul copiat de la Swiss Railways, iată că un alt potențial proces le pune probleme. Compania LED Tech Development a pornit deja acțiunile legale pentru a da Apple în judecată, pe baza încălcării de brevete. E vorba aici despre 4 brevete pe care iPad 3 și MacBook Pro le încălca, în ce privește iluminarea LED.

Charle Lemaire, unul dintre inventatorii din spatele tehnologiei afirma că aceste brevete sunt folosite și de companii că Lockheed Martin, Nuance Communication și alte nume mari. Deocamdată acțiunea legală a fost înaintată în Delaware, SUA, sub formă de plângere formală la tribunal. Problema companiei este că produsele Apple folosesc semnal de modulare pe bază de puls pentru a pune în funcțiune LED-urile, cel puțin pe iPad 3 și MacBook Pro. E interesant că în documentele oficiale se menționează o sursă de lumină LED pentru o laterna portabilă, ceea ce nu e cazul pentru Apple.

Pe de altă parte, LED Tech a dat în judecat deja un lanț de magazine care vinde lanterne ce îi folosesc brevetele. Brevetele lor acoperă și camera video și sisteme de iluminare cu LED-uri atașate. Deocamdată nu a fost asociat un judecător acestui caz și s-ar putea să se ajungă la o înțelegere și aici, după cum s-a întâmplat și cu elvețienii de la care luase Apple acel ceas.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×