Apple dezvoltă un nou accesoriu Smart Cover pentru iPad, cu noi modalități de control prin gesturi incluse

596 ori
<b>Apple dezvoltă un nou accesoriu Smart Cover pentru iPad, cu noi modalități de control prin gesturi incluse</b>Biroul de Brevete și Trademark-uri din SUA a publicat o serie de noi brevete Apple, care fac referire la noi gesturi pentru controlul unui iPad și la accesoriul Smart Cover. E vorba despre o astfel de husa, dar una de generație nouă, cu noi...

Biroul de Brevete și Trademark-uri din SUA a publicat o serie de noi brevete Apple, care fac referire la noi gesturi pentru controlul unui iPad și la accesoriul Smart Cover. E vorba despre o astfel de husa, dar una de generație nouă, cu noi modalități de interacțiune.

Ideea este de a afișa informații contextuale și setări, pe măsură ce ridicați parțial Smart Cover de pe terminal. Odată ridicată chiar și foarte puțin husa, tableta va detecta această acțiune și va începe să monitorizeze gesturile aplicate. Astfel, chiar și fără să deblocați terminalul veți avea acces la notificări, la o interfață specială email, setări, sau playerul audio.

Apple dezvolta un nou accesoriu Smart Cover pentru iPad, cu noi modalități de control prin gesturi incluse

Cu un swipe vertical se va putea scădea sau crește volumul, iar cu o mișcare circulară veți activa sau dezactiva blocarea rotirii ecranului. Astfel, se va renunța la butoanele virtuale în favoarea unor gesturi. Un clip video vizionat în mod fullscreen ar putea fi micșorat pe măsură ce închideți Smart Cover-ul, după cum menționează același brevet. Apple va reuși aceste lucruri folosind magneți în plus, adăugați pe segmentele lui Smart Cover.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×