Apple distribuie update-ul la iOS 8 În aceste momente către posesorii de iPhone și iPad

Autor:  | Publicat în:  Apple 376 ori
<b>Apple distribuie update-ul la iOS 8 În aceste momente către posesorii de iPhone și iPad</b>Iată că doar la o săptămână de la debutul noului iPhone 6 și a lui iPhone 6 Plus, cei de la Apple încep de astăzi distribuirea sistemului de operare iOS ce este disponibil pentru tablele iPad și pentru binecunoscutele terminale iPhone. Cu toate...

Iată că doar la o săptămână de la debutul noului iPhone 6 și a lui iPhone 6 Plus, cei de la Apple încep de astăzi distribuirea sistemului de operare iOS ce este disponibil pentru tablele iPad și pentru binecunoscutele terminale iPhone. Cu toate acestea, aflați că nu toate device-urile sunt compatibile, lista acestora fiind disponibilă mai jos.

Deși ne așteptam ca odată cu lansarea unei noi versiuni iOS, acesta să arate altfel din punct de vedere al design-ului, lucrul acesta nu s-a întamplat, actualizarea în cauză oferind doar câteva modificări la capitolul software. Printre terminalele ce vor primi iOS 8 se numără: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPod Touch 5, cât și toate tabletele lansate după iPad 2, inclusiv aceasta.

La capitolul noi funcții putem remarca un nou editor foto, o mai bună integrare a fotografiilor și iCloud, iCloud Drive, mesaje audio, o mai bună predicție a textului, suport pentru tastaturi 3rd party, cât și noua aplicație Apple HealthKit. Primim și suport pentru widget-uri în centrul de notificări și funcția Continuity ce ne va permite să răspundem la un mesaj pe un device și să continuăm redactarea acestuia pe Mac, sau pe iPad. Cum vi se pare iOS 8?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×