Apple dorește câștigarea procesului cu Samsung "la masa verde", deoarece Samsung a oferit presei dovezi

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.355 ori
<b>Apple dorește câștigarea procesului cu Samsung "la masa verde", deoarece Samsung a oferit presei dovezi</b>Samsung a luat niște decizii controversate în ultima vreme, în cadrul procesului pe care îl are cu Apple, dezvăluind presei o serie de imagini care nu ar fi trebuit să părăsească sala de tribunal. E vorba aici despre prototipuri și designuri...

Samsung a luat niște decizii controversate în ultima vreme, în cadrul procesului pe care îl are cu Apple, dezvăluind presei o serie de imagini care nu ar fi trebuit să părăsească sala de tribunal. E vorba aici despre prototipuri și designuri Samsung care îl precedau pe iPhone și adoptau un design similar. Judecătoarea Lucy Koh deja este furioasă pe Samsung pentru că a prezentat presei o imagine de acest gen.

Acum Apple cere câștigarea procesului din cauza acestei scurgeri de informații. Trebuie menționat că Samsung dorea să prezinte designul unui telefon al său din 2007 la tribunal, dar Lucy Koh nu i-a permis acest lucru. Ca o răzbunare poate, Samsung a oferit presei imaginea și de aici a început scandalul. Cererea Apple pentru soluționarea cazului în favoarea sa amintește și de faptul că Samsung a mai primit sancțiuni, printre altele pentru distrugerea de probe.

Gigantul din Cupertino nu dorește ca Samsung să fie amendata, cum se întâmplă de obicei cu părțile care încalcă reguli de procedura, ci pur și simplu ca verdictul să favorizeze Apple și să se termine ceea ce pare a fi un proces lung. între timp Samsung a început să ofere publicului și designuri Sony mai vechi, pe care se presupune că Apple le-ar fi copiat pentru a crea iPhone-ul. Rețineți că aceste dovezi nu au fost acceptate la tribunal, de aici și frustrarea Samsung și răzbunarea sub formă de dezvăluire publică.

Cine credeți că va câștiga și cine are dreptate aici?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×