Apple dorește implementarea comenzii vocale Siri pe dockuri smart din casa utilizatorului

691 ori
<b>Apple dorește implementarea comenzii vocale Siri pe dockuri smart din casa utilizatorului</b>După ce s-a zvonit că Siri va sosi pe automobile, pe iWatch și pe o pereche de ochelari tip Glass, acum faimosul asistent virtual de la Apple ar putea fi implementat pe dockuri smart prezente în casa utilizatorului. &nbsp; Motorola a implementat deja...

După ce s-a zvonit că Siri va sosi pe automobile, pe iWatch și pe o pereche de ochelari tip Glass, acum faimosul asistent virtual de la Apple ar putea fi implementat pe dockuri smart prezente în casa utilizatorului.

Motorola a implementat deja un sistem de comandă vocală "always on" pe Moto X, iar Qualcomm a început să ofere suport pentru acest sistem pe toate terminalele cu procesor Snapdragon 800. Totuși doar Nexus 5 "ascultă" atunci când vă aflați în homescreen. Un nou brevet Apple pare a indica faptul că  gigantul din Cupertino e gata să ne ofer un Siri always on.

Ideea este ca terminalul tău iOS să fie activat astfel, dar doar când este conectat la un nou tip de smart dock. Totul devine foarte clar atunci când aflăm că Apple a brevetat un dock smart care suporta activarea unui mod special de recunoaștere vocală, în tandem cu un terminal electronic portabil. Dockul va integra un ceas, radio și un microfon, dar greul procesării vocale îl va duce terminalul iOS.

Cum vă suna un astfel de accesoriu? Pe cand si un sistem Home  Automation de acest gen?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×