Samsung ar putea aduce update-ul Android 4.4 KitKat și pe terminalele low-end

2.134 ori
<b>Samsung ar putea aduce update-ul Android 4.4 KitKat și pe terminalele low-end</b>Planurile de update a companiei Samsung pentru terminalele high-end au fost date în vileag la începutul săptămânii trecute, iar acum, aflăm că aceștia doresc să aducă update-ul Android 4.4 KitKat și pentru smartphone-urile din gama low-end....

Planurile de update a companiei Samsung pentru terminalele high-end au fost date în vileag la începutul săptămânii trecute, iar acum, aflăm că aceștia doresc să aducă update-ul Android 4.4 KitKat și pentru smartphone-urile din gama low-end.

Un document scăpat pe internet ne arată faptul că Samsung investighează următoarele modele de telefoane: Galaxy S4 Mini, Galaxy S3 Mini, Galaxy S Advance, Galaxy Core, Galaxy Fame, Galaxy Ace 2 și Galaxy Fresh, pentru a vedea dacă acestea sunt compatibile cu Android 4.4 KitKat.

Așa cum știm, cei de la Google au dorit ca Android 4.4 KitKat să ajungă și pe terminalele din gama low-end, motiv pentru care au scăzut cerințele minime la doar 512 MB RAM. Din câte se pare, Samsung doar investighează compatibilitatea acestor terminale cu update-ul KitKat, și nu avem mai multe detalii despre o serie de posibile date la care acest update ar putea să sosească.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×