Prototipul de telefon modular Motorola Ara e aproape gata, conform CEO-ului Moto

1.714 ori
<b>Prototipul de telefon modular Motorola Ara e aproape gata, conform CEO-ului Moto</b>în cadrul unui interviu via Google Hangouts, CEO-ul Motorola Dennis Woodside a afirmat că proiectul de telefon modular al companiei, cunoscut sub numele de Ara este aproape de finalizare. &nbsp; Ara a ajuns în presă cu aproximativ o lună în urmă,...

în cadrul unui interviu via Google Hangouts, CEO-ul Motorola Dennis Woodside a afirmat că proiectul de telefon modular al companiei, cunoscut sub numele de Ara este aproape de finalizare.

Ara a ajuns în presă cu aproximativ o lună în urmă, dar la el se lucra de aproximativ un an. Ideea în sine de telefon modular există de ani buni, dar a fost rafinată de fiecare companie care și-a încercat norocul în acest segment. Oficialul Motorola a afirmat că ideea de bază a acestui device este că va exista un schelet care va ține laolaltă un set de componente, iar acestea se vor integra într-un întreg. încă nu e clar cum se vor alipi componentele: prin magneți, prin conectori sau șuruburi.

Veți putea astfel schimba o baterie cu una mai puternică, atașa o baterie mai mare, atașa și câteva lentile de cameră mai bune și adăugă module de memorie, RAM și chiar și procesoare extra. Asta ca să nu mai vorbim de design, care evident că va fi personalizabil chiar mai mult decât în cazul lui Moto X și Moto G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×