Apple era să renunţe la portul Lightning de pe iPhone X, trecând la încărcare complet wireless

1.253 ori
<b>Apple era să renunţe la portul Lightning de pe iPhone X, trecând la încărcare complet wireless</b>Aflăm astăzi o veste tare interesantă, aceea că gigantul din Cupertino era cât pe ce să renunțe la portul Lightning de pe iPhone X, urmând a fi oferită o soluție completă de încărcare wireless. Motivul pentru care eventual s-a decis că un port clasic

După ce am aflat că Apple ar putea face marea trecere la portul USB Type-C la anul, descoperim şi alte detalii legate de conectica, tot din culisele firmei din Cupertino. Se pare că Apple a fost la un pas de a renunţa la portul Lightning de pe iPhone X anul trecut.

În 2016 "ucidea" jackul audio, mutare urmată de multe alte companii, de dragul unei mai bune protecţii contra apei. Un redactor Bloomberg a descoperit şi că Apple iPhone X era gata să renunțe complet la porturi. Se dorea ca el să fie fără căşti cu fir şi fără încărcare cu fir, ci complet wireless. Designerii Apple au dorit să scape de majoritatea porturilor şi butoanelor de pe iPhone, în măsura posibilităţilor.

În timpul dezvoltării, Apple a luat în calcul înlăturarea sistemului de încărcare cu fir, asta în mod complet. Nu era fezabil totuşi, pentru că încărcarea wireless era mai lentă decât cea clasică. În plus, oferirea unui încărcător wireless la pachet cu noile telefoane ar fi costat enorm, pentru zecile de milioane de unităţi. Se merge clar spre această direcţie: fără butoane, fără porturi, fără orificii, fără decupaje chiar.

Simplul fapt că Apple dorea asta de anul trecut ne oferă indicii despre abordările viitoare. Dacă desktopurile şi laptopurile noastre au scăpat tot mai mult de cabluri/fire, e evident că şi telefoanele vor primi aceeaşi abordare. Nu ar strica până atunci să se încarce de vreo 2 ori mai rapid PRIN CABLU iPhone-urile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×