Reduceri și Campanii Online #48: Azi evoMAG, QuickMobile, eMAG, PC Garage [...]

854 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #48: Azi evoMAG, QuickMobile, eMAG, PC Garage [...]</b>După câteva zile de căldură serioasă iată că vremea se schimbă puțin și avem parte de un weekend răcoros numai bun de petrecut cu ceva gaming, seriale și de ce nu chiar shopping. Am mai făcut o tură a magazinelor online pentru a

Weekend-ul este aici și dacă plănuiți și ceva shopping, noi venim în ajutorul vostru printr-un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online ce vă aduce o listă a celor mai noi promoții desfășurate în mediul online. Pe final aveți și o recomandare de produs vedetă care primește în această perioadă un discount tare atractiv. Să vedem deci ce noutăți mai sosesc în această zi din partea retailerilor:

Produsul erou al zilei:

Dacă încă nu dețineți un smartwatch și nu aveți bugetul necesar pentru achiziția unui model de top, există alternative precum acest smartwatch STAR Y1 vândut de către QuickMobile în aceste zile la un preț fabulos de doar 45 lei. Are ecran circular color, pedometru pentru măsurarea numărului de pași, dar și un slot pentru cartelă SIM care facilitează funcția de apelare și pe cea de trimitere a mesajelor text. Un best buy cu siguranță!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×