Apple este zdrobit În cea mai nouă reclamă la tableta LG Optimus Pad (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 2.712 ori
<b>Apple este zdrobit În cea mai nouă reclamă la tableta LG Optimus Pad (Video)</b>în vreme ce Motorola a ales o variantă destul de fină de a parodia reclama la Apple Mac din 1984, cei de la LG sunt foarte direcți cu noua reclamă la tableta Optimus Pad, descoperită de către cei de la Tablet News. în acest clip, putem vedea cum...

în vreme ce Motorola a ales o variantă destul de fină de a parodia reclama la Apple Mac din 1984, cei de la LG sunt foarte direcți cu noua reclamă la tableta Optimus Pad, descoperită de către cei de la Tablet News. în acest clip, putem vedea cum tableta se transformă într-un robot Transformers, care zdrobește un măr.

De parcă asta n-ar fi de ajuns, robotul aruncă o altă creatură SF într-o clădire pe care este inscripționat logo-ul Apple și asta în vreme ce vocea din fundal promite că produsul LG va "distruge răul". în plus, video-ul abundă de parodii ale filmului american Transformers, de la numele regizorului "Michael Boy", la casa de producție "Padmount".

Cu o astfel de reclamă în spate, cei de la LG se declară siguri de succesul lui Optimus Pad aka LG G-Slate, prima tabletă cu display și camere 3D în partea din spate. Gadgetul va fi prezentat la Mobile World Congress 2011 săptămâna viitoare și mai vine și cu un procesor dual core și Android 3.0 Honeycomb. Se va ridica oare terminalul la înălțimea așteptărilor apărute după reclamă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×