Apple face shopping, dar se lovește de un refuz... Dropbox nu Îi vrea sutele de milioane de dolari!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.657 ori
<b>Apple face shopping, dar se lovește de un refuz... Dropbox nu Îi vrea sutele de milioane de dolari!</b>Fondat de studenți MIT, serviciul web de stocare de fișiere Dropbox a ajuns rapid popular în rândul posesorilor de terminale mobile și nu numai. Ba chiar atât de popular încât a atras atenția celor de la Apple, care ar fi încercat să cumpere...

Fondat de studenți MIT, serviciul web de stocare de fișiere Dropbox a ajuns rapid popular în rândul posesorilor de terminale mobile și nu numai. Ba chiar atât de popular încât a atras atenția celor de la Apple, care ar fi încercat să cumpere compania cu 800 de milioane de dolari.

Imaginați-vă cum ar fi aratat MobileMe iDisk într-o variantă inspirată de DropBox, deci mai rapidă și mai stabilă. Imaginați-vă și o lansare cu tam-tam la pachet cu iOS 5 și cu iPhone... dar iată că totuși acest lucru nu se va întâmpla, deoarece Business Insider ne informează că oferta Apple a fost refuzată, fondatorii DropBox preferând să rămână independenți.

Veniturile DropBox ar urma să ajungă la 100 de milioane de dolari în acest an, iar compania care oferă serviciul a fost evaluată recent la 4 miliarde de dolari. Ce avantaje are acest hit al cloud computing-ului? în primul rând modalitatea ușoară de partajare a fișierelor de oriunde v-ați afla, sincronizarea simplistă și posibilitatea de a rula pe iPhone, Windows Phone 7, iPad, Android, BlackBerry și chiar și pe terminalele ce nu au o aplicație specială.

Oare cât costă independneta DropBox și cât de mult va trebui să pluseze un eventual cumpărător?

Dacă încă nu dispuneți de un cont, vă puteți înregistra accesând acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×