HTC OS, un proiect În plină dezvoltare sau sunt taiwanezii gata să cumpere webOS?

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.242 ori
<b>HTC OS, un proiect În plină dezvoltare sau sunt taiwanezii gata să cumpere webOS?</b>HTC a transformat Android într-o experiență complet nouă prin personalizarea realizată cu ajutorul interfatei Sense, astfel că s-a pus problema de multe ori a unei platforme specializate. HTC a evitat totuși subiectul, datorită colaborării...

HTC a transformat Android într-o experiență complet nouă prin personalizarea realizată cu ajutorul interfatei Sense, astfel că s-a pus problema de multe ori a unei platforme specializate. HTC a evitat totuși subiectul, datorită colaborării fructuoase cu Google și cu Microsoft de până acum. și totuși... taiwanezii ar putea avea un plan în această privință.

Nu este clar încă dacă vom vedea un HTC Sense OS sau dacă producătorul lui Sensation va ieși la shopping, căutând un OS fără viitor precum MeeGo sau webOS. De luat în calcul aici și relațiile ușor deteriorate cu Microsoft și Google, evident asta la nivel de speculație. Deși în presă HTC dă declarații că se bucură de achiziția Motorola de către Google și de colaborarea Microsoft-Nokia, favorizarea acestor companii nu poate decât să deranjeze mai-marii firmei taiwaneze.

Dacă la Android nu va renunța prea curând HTC, deoarece telefoanele sale cu acest OS au partea de multă popularitate, Windows Phone 7 ar putea fi totuși exclus din portofoliul firmei, cum se zvonește că ar face Samsung în curând. Compania a strâns deja destul de mulți fani în jurul terminalelor sale Android, toți apreciind interfața și experiența Sense. Nu mai are rost să vă reamintesc de petiții și cerințe ca Sense să ajungă în versiunea cea mai nouă pe HTC Desire... Cu un public atât de devotat, nu ar putea producătorul să creeze un OS propriu si sa aiba succes cu el?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×