Apple investigheaza cazurile de iPhone-uri explodate

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.683 ori
<b>Apple investigheaza cazurile de iPhone-uri explodate</b>Reuters ne informeaza ca Apple investigheaza cazurile raportate de presa, in care modele iPhone au explodat in Europa. Purtatoarea de cuvant a organismului european care se ocupa cu siguranta clientilor afirma ca Apple considera aceste incidente drept...

Reuters ne informeaza ca Apple investigheaza cazurile raportate de presa, in care modele iPhone au explodat in Europa. Purtatoarea de cuvant a organismului european care se ocupa cu siguranta clientilor afirma ca Apple considera aceste incidente drept cazuri izolate.

Gigantul din Cupertino a tinut sa mentioneze ca este la curent cu aceste explozii, printre care si cazul unui adolescent din Franta, care a fost ranit usor atunci cand handsetul sau s-a spulberat, dupa ce incepuse sa emita un suierat ciudat. Purtatoarea de cuvant a comisiei europene care raspunde de siguranta clientilor, Helen Kearns a afirmat ca Apple nu considera aceste situatii o problema generala a terminalului.

La ora actuala, producatorul lui iPhone strange cat mai multe informatii in legatura cu aceste incidente si intentioneaza sa efectueze teste, pentru a descoperi cauza acestora. Apple a refuzat sa comenteze in legatura cu aceasta situatie, iar purtatorul sau de cuvant pe segmentul european de piata a mentionat ca firma este la curent cu ceea ce scrie presa despre acest caz si ca nu are nimic de adaugat.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×