Samsung Instinct Q, terminal Android QWERTY scapat pe web

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.320 ori
<b>Samsung Instinct Q, terminal Android QWERTY scapat pe web</b>De la primul telefon Android incoace (T-Mobile Dream G1) nu am mai vazut vreun handset care sa combine tastatura QWERTY cu ecranul touch si platforma Android. Astfel, modelul Samsung Instinct Q devine brusc interesant prin aceasta perspectiva, el...

De la primul telefon Android incoace (T-Mobile Dream G1) nu am mai vazut vreun handset care sa combine tastatura QWERTY cu ecranul touch si platforma Android. Astfel, modelul Samsung Instinct Q devine brusc interesant prin aceasta perspectiva, el incorporand o tastatura QWERTY si un display touch sensitive, plus OS-ul celor de la Google.

Terminalul tocmai a scapat pe web si, dupa cum puteti observa, poarta logo-ul celor de la Sprint, operator cunoscut in SUA pentru lansarea modelului Palm Pre. Ne surprinde acest branding, avand in vedere faptul ca T-Mobile lanseaza de obicei terminalele Android.

Zvonurile afirma ca Samsung Instinct Q va sosi pe piata in data de 11 octombrie, sau la inceputul lunii noiembrie, iar in ce priveste lista de specificatii, handsetul este un mister. Observam doar prezenta unor butoane hardware (Menu, Home, Back, Apelare, Finalizare Apel, Pad Directional), plus un touchscreen decent si aplicatii Google.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×