Apple iPad 2, fabricat din fibră de carbon ultra-rezistentă?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.819 ori
<b>Apple iPad 2, fabricat din fibră de carbon ultra-rezistentă?</b>Biroul de Patente și Trademark-uri din SUA a publicat recent un nou patent al celor de la Apple, care face referire la un nou tip de carcasă, fabricat din fibră de carbon. E foarte posibil ca această tehnologie să fie folosită pe următoarea...

Biroul de Patente și Trademark-uri din SUA a publicat recent un nou patent al celor de la Apple, care face referire la un nou tip de carcasă, fabricat din fibră de carbon. E foarte posibil ca această tehnologie să fie folosită pe următoarea tabletă a companiei, așa-numitul iPad 2.

Patentul descrie o carcasă pentru aparate elecronice, alcătuită din fibră de carbon întărită cu ajutorul polymerului și dispusă sub forma de straturi, pentru rezistență crescută. Ilustrațiile ce însoțesc documentele oficiale prezintă o carcasă unibody similară cu cea a lui Apple iPad, făcând referire și la faptul că de obicei carcasele din plastic au tendința să crape, în vreme ce variantele din metal sunt prea grele și au un cost ridicat.

Apple iPad 2, fabricat din fibră de carbon ultra-rezistentă?

și fibra de carbon prezintă riscul de a crăpa în anumite condiții, dar prin folosirea unei structuri speciale tip cadru sau schelet pentru a susține stratul din fibră de carbon, vor fi eliminate astfel de pericole. Patentul a fost înaintat pe 18 mai 2009, invenția aparținând lui Kevin M. Kenney. Dacă va mai amintiți, primul iPhone a folosit o carcasă din metal, ca și Apple iPad, făcând apoi trecerea la plastic în cazul lui iPhone 3G și 3GS și apoi la sticlă rezistentă pe iPhone 4.

Va reuși fibra de carbon să confere rezistență în plus lui iPad 2?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×