Nokia N8 și HTC Mozart (WP7), acum În oferta Orange, urmându-l pe Desire HD

6.984 ori
<b>Nokia N8 și HTC Mozart (WP7), acum În oferta Orange, urmându-l pe Desire HD</b>Weekendul se dovedește încărcat pentru Orange, care a decis să ne facă surprize de sărbători mai devreme decât ne-am fi așteptat, incluzând în oferta sa terminale atractive precum HTC Desire HD, Nokia N8 și HTC Mozart. Pontul despre acest din...

Weekendul se dovedește încărcat pentru Orange, care a decis să ne facă surprize de sărbători mai devreme decât ne-am fi așteptat, incluzând în oferta sa terminale atractive precum HTC Desire HD, Nokia N8 și HTC Mozart. Pontul despre acest din urmă handset ne-a fost oferit via Twitter de către Bălan Ionuț, de la Chip.ro.

în vreme ce HTC Desire HD vine cu un preț ce pornește de la 199 euro la Orange, HTC Mozart va costa 129 EUR, conform Chip.ro. Prețul lui N8 cu abonament rămâne un mister, iar până il vom afla, vă invităm să aruncați o privire asupra recenziei pe care am realizat-o, pentru a decide dacă acest cameraphone merită să fie un cadou de Crăciun.

Evident, puteți achiziționa un Desire HD și la liber cu prețuri cuprinse între 2500 RON și 3300 RON, după cum aflăm de aici, iar dacă nu sunteți încântați de perspectiva abonamentelor, HTC Mozart va costa între 2150 și 2400 RON la liber, în vreme ce Nokia N8 se vinde în magazinele online cu prețuri cuprinse între 1995 și 2700 RON.

Văzând că Orange se pregătește serios de perioada sărbătorilor, suntem curioși ce planuri au ceilalți operatori și ce oferte ne vor prezenta aceștia. Vă reamintim că Vodafone a început să vândă handsetul HTC Desire Z cu câteva zile în urma. Mai multe detalii despre HTC Desire HD, Nokia N8 și HTC Mozart aflați aici, aici și aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×