Apple iPad ajunge in mana lui David Letterman, folosit drept tocator de Stephen Colbert (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.442 ori
<b>Apple iPad ajunge in mana lui David Letterman, folosit drept tocator de Stephen Colbert (Video)</b>Dupa ce am vazut un iPad in mana lui Stephen Colbert la decernarea premiilor Grammy din acest an, iata ca terminalul a fost in sfarsit lansat oficial si este disponibil in magazinele din SUA, el ajungand rapid pe mana gazdelor de talk-show-uri. Printre...

Dupa ce am vazut un iPad in mana lui Stephen Colbert la decernarea premiilor Grammy din acest an, iata ca terminalul a fost in sfarsit lansat oficial si este disponibil in magazinele din SUA, el ajungand rapid pe mana gazdelor de talk-show-uri. Printre acestea se numara si David Letterman, pe care il vedem mai jos, lingand iPad-ul:

Comportamentul lui Letterman este foarte ciudat, mai ales ca el este un prezentator cerebral (de obicei). In plus, se vede ca prezentatorul nu stie sa manevreze un iPad, deoarece il tot blocheaza si ii apasa butonul "Off". In culmea frustrarii, Dave incepe chiar sa palmuiasca tabletul, iar faptul ca il linge subliniaza lipsa sa de idei in utilizarea gadgetului.

Intre timp, Stephen Colbert, gazda altui talk show celebru, a folosit terminalul pentru a toca niste legume, cu intentia de a face salsa. Tonul cu care este intampinat acest produs este unul ironic, dar reclama ramane reclama, fie ea si negativa. In alta ordine de idei, Apple a anuntat recent ca serviciul MobileMe ofera acum si suport pentru iPad, in vreme ce MacStories ne informeaza ca iTunes 9.1 va oferi in curand un "iPad remote".

Acesta este un software care transforma tabletul Apple intr-o telecomanda, probabil cea mai scumpa telecomanda de pe piata.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×