Apple iPad, disecat sub privirile curiosilor... distrus in fata fanilor (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.566 ori
<b>Apple iPad, disecat sub privirile curiosilor... distrus in fata fanilor (Video)</b>Dupa ce este lansat un produs mult-asteptat, ca Apple iPad, urmeaza cateva etape specifice blogurilor si site-urilor de profil tech: coverage-ul pentru lansare, experienta hands on, disecarea&nbsp; produsului, scoaterea din cutie a terminalului, recenzia...

Dupa ce este lansat un produs mult-asteptat, ca Apple iPad, urmeaza cateva etape specifice blogurilor si site-urilor de profil tech: coverage-ul pentru lansare, experienta hands on, disecarea  produsului, scoaterea din cutie a terminalului, recenzia si eventual si cateva clipuri amuzante, care implica fie distrugerea terminalului, fie utilizarea sa in scopuri mai bizare.

Iata cateva imagini cu hardware-ul intern al tabletului, urmate de un clip care prezinta distrugerea unui iPad. Evident, gadgetul din clip nu este un iPad, cel mai probabil, avand in vedere data la care este realizat (8 februarie). Imaginile din acest articol au fost publicate cu ajutorul celor de la FCC, care au dezasamblat intregul tablet in fata camerelor, in cadrul testelor sale oficiale.

Iata cam ce fel de chipuri se afla sub carcasa, cu mentiunea ca stafful de la iFixit analizeaza componentele tabletului si placa sa de baza. In plus, iFixit a pus mana si pe imagini cu o serie de componente ale lui iPad 3G.

Apple iPad, disecat sub privirile curiosilor... distrus in fata fanilor (Video)

Apple iPad, disecat sub privirile curiosilor... distrus in fata fanilor (Video)

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×