Apple iPad, lansat international pe 28 mai

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.587 ori
<b>Apple iPad, lansat international pe 28 mai</b>Disponibil deja in SUA, unde a fost disecat si dezmembrat deja, tabletul Apple iPad este gata pentru lansarea sa internationala, care va avea loc in data de 28 mai, cu o luna mai tarziu decat se anuntase initial. Primele tari care vor beneficia de noul...

Disponibil deja in SUA, unde a fost disecat si dezmembrat deja, tabletul Apple iPad este gata pentru lansarea sa internationala, care va avea loc in data de 28 mai, cu o luna mai tarziu decat se anuntase initial.

Primele tari care vor beneficia de noul produs Apple la aceasta data sunt: Canada, Japonia, Australia, Franta, Germania, Italia, Spania, Marea Britanie si Elvetia. Atat iPad WiFi, cat si iPad WiFi + 3G vor fi disponibile la nivel international de pe 28 mai. De asemenea, aflam ca din 10 mai veti putea comanda tabletul in toate cele 9 tari prin intermediul magazinului online Apple.

Iata si preturile care se vor aplica in Europa pentru acest produs, cu mentiunea ca Apple a decis ca produsul sa coste cu 100 de dolari mai mult in Europa.

iPad 16GB WiFi – €479
iPad 32GB WiFi – €579
iPad 64GB WiFi – €679
iPad 16GB WiFi + 3G – €579
iPad 32GB WiFi + 3G – €679
iPad 64GB WiFi + 3G – €779

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×