Viitorul smartphone Nokia, in viziunea fanilor: touchscreen de 4 inchi si platforma multi-OS

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.125 ori
<b>Viitorul smartphone Nokia, in viziunea fanilor: touchscreen de 4 inchi si platforma multi-OS</b>Nokia a initiat proiectul "Design by Community" in urma cu 2 luni, cu scopul de a afla dorintele fanilor sai in privinta viitoarelor terminale ale companiei finlandeze. In urma voturilor in legatura cu specificatiile noului telefon, Nokia a obtinut...

Nokia a initiat proiectul "Design by Community" in urma cu 2 luni, cu scopul de a afla dorintele fanilor sai in privinta viitoarelor terminale ale companiei finlandeze. In urma voturilor in legatura cu specificatiile noului telefon, Nokia a obtinut imaginea unui concept, pe care il va crea si prezenta in aceasta luna.

Ceea ce vedeti mai sus este o imagine idealizata a terminalului Nokia, bazat pe preferintele fanilor, designul fiind realizat de catre cei de la Unwired View. Voturile s-au desfasurat pe Nokia Conversations, astfel ca am aflat ca fanii doresc un handset fabricat dintr-un singur bloc din aluminiu, dotat cu un display capacitiv touch de 4 inchi, sistem de operare open source, multitasking, WiFi 802.11 n/b/g si USB 3.0.

Specificatiile telefonului concept includ si HDMI, suport Dolby surround si o camera de 8 megapixeli cu zoom optic de 4X, dual LED, blitz Xenon si captura video HD. De asemenea, publicul doreste senzori de temperatura si sisteme de localizare pe noul telefon, plus suport pentru mai multe sisteme de operare, eventual Symbian si MeeGo simultan.

Vom vedea cum arata conceptul creat de Nokia de indata ce finlandezii il prezinta oficial, pana la finalul lunii mai.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×