HTC Desire, analizat de Chip.ro

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.604 ori
<b>HTC Desire, analizat de Chip.ro</b>HTC Desire, "fratele geaman" al lui Nexus One a ajuns recent pe mana celor de la Chip, care i-au facut o analiza amanuntita. Redactorul Ionut Balan ne povesteste experienta sa cu terminalul in cele 11 pagini de aici si asteptam cu nerabdare ca...

HTC Desire, "fratele geaman" al lui Nexus One a ajuns recent pe mana celor de la Chip, care i-au facut o analiza amanuntita. Redactorul Ionut Balan ne povesteste experienta sa cu terminalul in cele 11 pagini de aici si asteptam cu nerabdare ca smartphone-ul sa ajunga si la Mobilissimo pentru review.

Telefonul a fost comparat atat cu HTC Legend, cat si cu Google Nexus One, pe care l-am analizat si noi cu cateva saptamani in urma. Din start, redactorul Chip ne informeaza ca apreciaza designul smartphone-ului, plus optiunea de a include parti cauciucate in carcasa, pentru a evita scaparea sa din mana.

Butoanele lui Desire sunt metalice, ca si cele de pe HTC HD2 si aflam ca trackball-ul navigational de pe Nexus One a fost inlocuit cu un senzor de navigare bidirectionala. Reviewerul nu se fereste sa declare ca terminalul este "cel mai complex smartphone" pe care l-a testat, cu o combinatie excelenta de software Android 2.1 cu interfata Sense, gadgeturi HTC si un display cu diagonala mare.

Bateria are o durata de viata rezonabila, iar handsetul se descurca excelent cu functiile de social networking, facand trecerea rapida de la email, la Twitter, Facebook si agenda de contacte. Recenzia completa este disponibila aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×