Apple iPad Mini 3 anunțat oficial, vine cu senzor Touch ID, carcasă aurie și preț de 399 dolari

1.079 ori
<b>Apple iPad Mini 3 anunțat oficial, vine cu senzor Touch ID, carcasă aurie și preț de 399 dolari</b>Zvonurile despre un nou iPad Mini au devenit reale parțial, iar Apple a anunțat astăzi iPad Mini 3, în cadrul unui eveniment intim organizat la sediul din Cupertino. Terminalul va fi oferit la precomandă de pe 17 octombrie, pornind de la prețul de...

Zvonurile despre un nou iPad Mini au devenit reale parțial, iar Apple a anunțat astăzi iPad Mini 3, în cadrul unui eveniment intim organizat la sediul din Cupertino. Terminalul va fi oferit la precomandă de pe 17 octombrie, pornind de la prețul de 399 dolari.

Tableta se livrează săptămâna viitoare și păstrează ecranul Retina de 7.9 inch, dar aduce și o versiune de culoare aurie în portofoliul Apple. Avem parte pe acest device de un senzor Touch ID, procesorul Apple A7 64 bit și o cameră iSight de 5 megapixeli. Apple a trecut foarte repede peste iPad Mini 3 în cadrul prezentării și el nici măcar nu a fost prezentat pe scenă.

Apple iPad Mini 3

în total s-a vorbit despre el cam 3-4 minute, ceea ce arata clar că update-ul este unul mic. Rețineți că noul iPad Mini nu primește chiar toate upgrade-urile pe care le aduce iPad Air 2. El nu include o cameră de 8 MP, nici WiFi 802.11ac și nici procesorul Apple A8X de pe noul Air. Avem parte de coprocesorul M7, iar Apple afirmă că tableta oferă 10 ore de viață a bateriei.

Apple iPad Mini 3 anunțat oficial, vine cu senzor Touch ID, carcasă aurie și preț de 399 dolari

Dacă mă întrebați pe mine există zero motive ca un cumpărător de iPad Mini Retina 2013 să treacă la iPad Mini 3...

Apple iPad Mini 3 anunțat oficial

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×