Samsung lansează noul procesor Exynos 7 Octa, un 8 core 64 bit care ar putea ajunge pe Galaxy S6

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.962 ori
<b>Samsung lansează noul procesor Exynos 7 Octa, un 8 core 64 bit care ar putea ajunge pe Galaxy S6</b>Samsung a lansat un nou procesor, unul puternic ce pare menit pentru flagshipurile anului viitor. E vorba despre Exynos 7 Octa, un 8 core 64 bit, despre care aflați mai multe în rândurile următoare. &nbsp; Să nu fiți surprinși dacă acest CPU va...

Samsung a lansat un nou procesor, unul puternic ce pare menit pentru flagshipurile anului viitor. E vorba despre Exynos 7 Octa, un 8 core 64 bit, despre care aflați mai multe în rândurile următoare.

Să nu fiți surprinși dacă acest CPU va ajunge și pe Samsung Galaxy S6. Noul chipset vine cu 4 core-uri Cortex A57 și 4 core-uri ARM Cortex A53. Compania producătoare afirma că acest chip e cu până la 57% mai rapid decât modelele Exynos 5 Octa mai vechi. Cele 8 core-uri folosesc arhitectura big.LITTLE HMP, care le permite să fie folosite toate în același timp.

Aflați și că acest chip e bazat pe procesul de producție de 20 de nm, care e unul destul de învechit totusi. Ca GPU primim un Mali T-760, iar chipsetul aduce suport pentru rezoluții de până la 2560 x 1600 pixeli, playback 4K H.265/HEVC și suport pentru camere principale de 16 MP și frontale de 5 MP. Să însemne acest lucru că Galaxy S6 va rămâne la o cameră de 16 MP?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×