Sony Își confirmă prezența la MWC 2015, cu o prezentare programată probabil pe 2 martie

Autor:  | Publicat în:  Sony 583 ori
<b>Sony Își confirmă prezența la MWC 2015, cu o prezentare programată probabil pe 2 martie</b>știm deja că HTC și Samsung vor prezenta noi terminale interesante pe 1 și 2 martie la MWC 2015, dar azi avem pentru prima oară date și despre evoluția celor de la Sony la showul tech din acest an. Surse apropiate de firma japoneză afirmă că...

știm deja că HTC și Samsung vor prezenta noi terminale interesante pe 1 și 2 martie la MWC 2015, dar azi avem pentru prima oară date și despre evoluția celor de la Sony la showul tech din acest an. Surse apropiate de firma japoneză afirmă că aceștia ar pregăti un eveniment pentru 2 martie.

Avem așteptări mari de la Sony, după ce la CES 2015 nu am văzut un Xperia Z4, așa cum ne-am fi așteptat. Există totuși surse care afirmă că nici la MWC nu va sosi noul smartphone, ceea ce ne face să ne întrebăm dacă nu cumva e vina procesorului Snapdragon 810, care ar trebui să se afle la bord. El a provocat deja și întârzierea lui Xiaomi Mi Note Pro, OnePlus Two și parțial și Galaxy S6, din cauza problemelor sale.

Sony Își confirmă prezența la MWC 2015, cu o prezentare programată probabil pe 2 martie

Evident, nu putem garanta că Z4 nu va sosi și dacă nu o va face, există și alte modele care să ne stârnească interesul, precum un handset din seria Ultra, poate o nouă tableta și eventual un nou model din seria M. Sony nu are o perioadă prea bună, fiind anunțate tăieri de joburi și noi restructurări și existând zvonuri despre vânzarea segmentului de telefoane mobile.

Va veni oare salvarea de la Xperia Z4?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×