Apple iPad, testat pentru prima oara (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.690 ori
<b>Apple iPad, testat pentru prima oara (Video)</b>Dupa ce a fost lansat aseara de catre Steve Jobs in cadrul unui eveniment fastuos, tabletul Apple iPad este analizat de catre cei de la Slashgear si prezentat in clipul urmator. Sa fie acest gadget doar un iPhone supradimensionat sau mai mult de atat?...

Dupa ce a fost lansat aseara de catre Steve Jobs in cadrul unui eveniment fastuos, tabletul Apple iPad este analizat de catre cei de la Slashgear si prezentat in clipul urmator. Sa fie acest gadget doar un iPhone supradimensionat sau mai mult de atat?

La prima vedere, chiar avem de-a face cu un iPhone supradimensionat, sau mai bine zis cu un iPod Touch extralarge, de vreme ce terminalului ii lipseste camera si, in unele versiuni si conectivitatea 3G. Versiunea de iPhone OS pe care o ruleaza iPad este necunoscuta, fiind probabil vorba de OS 3.2, in nici un caz de iPhone OS 4.0, al carui anunt ar fi trebuit sa-l vedem ieri.

Tastatura sa virtuala QWERTY se comporta destul de bine, iar handsetul vine si cu butoane laterale (probabil pentru volum si alte functii similare). Apple iPad ruleaza Google Maps fara pic de lag, iar trecerea din modul portrait in landscape se poate "impiedica" uneori, dar asta se intampla si pe iPhone. Acelasi clip ne arata cum putem juca Tetris pe noul tablet si cum putem citi ebook-uri, dand pagina ca in cazul unei carti reale.

Este iPad ceea ce va asteptati sau o dezamagire?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×