Apple iPhone 3G va fi cu 22% mai subtire si va sosi cu GPS?

1.050 ori
<b>Apple iPhone 3G va fi cu 22% mai subtire si va sosi cu GPS?</b>Daca este sa ne luam dupa spusele specialistilor industriei mobile, urmatorul iPhone va fi cu 22% mai subtire si va sosi cu GPS. Leander Kahney, unul dintre acesti specialisti a citat un programator al unor softuri importante, drept sursa pentru...

Daca este sa ne luam dupa spusele specialistilor industriei mobile, urmatorul iPhone va fi cu 22% mai subtire si va sosi cu GPS. Leander Kahney, unul dintre acesti specialisti a citat un programator al unor softuri importante, drept sursa pentru informatiile sale.

Se pare ca noul iPhone nu va fi doar mai subtire si dotat cu GPS, ci va include si o baterie mai rezistenta decat ce a actualului model. De asemenea, memoria sa interna va fi de 16 sau 32GB, in functie de optiunea clientilor. Ar fi interesant sa aflam daca bateria va fi atat de longeviva cu sau fara suportul 3G activat, prima varianta fiind destul de greu de crezut. In cazul in care va mai amintiti, Steve Jobs, CEO-ul Apple a afirmat ca suportul 3G nu a fost inclus pe primul iPhone pentru a creste durata de viata a bateriei sale.

Ultimul zvon in legatura cu iPhone 3G anunta faptul ca acesta va putea fi vandut de catre operatori in cadrul unor oferte speciale, ce vor presupune reduceri ale pretului sau. Speculatiile afirma chiar ca vom vedea si iPhone-uri de noua generatie la preturi de 200 de dolari in Marea Britanie. Daca acest terminal se lanseaza cu GPS real, suport pentru videoconferinte, o baterie mai longeviva si un spatiu de stocare impresionant plus o grosime scazuta, ne putem declara deja fanii sai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×