Apple iPhone 5S Își face apariția În noi (presupuse) imagini, de această dată asamblat

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.690 ori
<b>Apple iPhone 5S Își face apariția În noi (presupuse) imagini, de această dată asamblat</b>Cei de la MacRumors au pus mâna pe o serie de imagini, care aparent îl înfățișează pe iPhone 5S și asta după ce câteva zile la rând am văzut imagini cu componentele sale. &nbsp; De această dată e vorba de fotografii cu handsetul în varianta...

Cei de la MacRumors au pus mâna pe o serie de imagini, care aparent îl înfățișează pe iPhone 5S și asta după ce câteva zile la rând am văzut imagini cu componentele sale.

De această dată e vorba de fotografii cu handsetul în varianta asamblată și remarcăm aici prezenta aceleiași plăci de bază care a ajuns pe web cu câteva zile în urmă. Chipul principal de pe placa nu este branduit cu un nume din seria A, precum e A6 pe iPhone 5, ceea ce e foarte interesant. Nu e foarte clar dacă acest chip va primi un nou nume sau dacă pur și simplu nu a fost imprimat.

Apple iPhone 5S Își face apariția În noi (presupuse) imagini, de această dată asamblat

Se observă un cod de data pe partea inferioară a chipului principal, pe care scrie clar "1243", ceea ce înseamnă că acest chip a fost produs în săptămâna 43 din 2012, care corespunde finalului lunii octombrie. Astfel, ne ducem cu gândul la chipul A6 de pe iPhone 5 sau ne gândim că firmă din Cupertino a fost prevăzătoare și a pregătit din timp următorul chip.

Bateria are codul 616-0652, față de cea de pe iPhone 5, care avea codul 616-0611 și în unele cazuri 616-0613. Aceeași sursă de alimentare are o capacitate mai mare, de 5.92 Whr, față de 5.45 Whr, cât avea bateria lui iPhone 5. și forma fantei pentru bliț s-a schimbat, ducând cu gândul la un bliț dual LED acum. Schimbările par a fi unele minore pentru iPhone 5S, dar destul pentru că echipa de marketing Apple să facă valuri cu ele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×