Apple iPhone 5S Își face apariția În noi (presupuse) imagini, de această dată asamblat

1.793 ori
<b>Apple iPhone 5S Își face apariția În noi (presupuse) imagini, de această dată asamblat</b>Cei de la MacRumors au pus mâna pe o serie de imagini, care aparent îl înfățișează pe iPhone 5S și asta după ce câteva zile la rând am văzut imagini cu componentele sale. &nbsp; De această dată e vorba de fotografii cu handsetul în varianta...

Cei de la MacRumors au pus mâna pe o serie de imagini, care aparent îl înfățișează pe iPhone 5S și asta după ce câteva zile la rând am văzut imagini cu componentele sale.

De această dată e vorba de fotografii cu handsetul în varianta asamblată și remarcăm aici prezenta aceleiași plăci de bază care a ajuns pe web cu câteva zile în urmă. Chipul principal de pe placa nu este branduit cu un nume din seria A, precum e A6 pe iPhone 5, ceea ce e foarte interesant. Nu e foarte clar dacă acest chip va primi un nou nume sau dacă pur și simplu nu a fost imprimat.

Apple iPhone 5S Își face apariția În noi (presupuse) imagini, de această dată asamblat

Se observă un cod de data pe partea inferioară a chipului principal, pe care scrie clar "1243", ceea ce înseamnă că acest chip a fost produs în săptămâna 43 din 2012, care corespunde finalului lunii octombrie. Astfel, ne ducem cu gândul la chipul A6 de pe iPhone 5 sau ne gândim că firmă din Cupertino a fost prevăzătoare și a pregătit din timp următorul chip.

Bateria are codul 616-0652, față de cea de pe iPhone 5, care avea codul 616-0611 și în unele cazuri 616-0613. Aceeași sursă de alimentare are o capacitate mai mare, de 5.92 Whr, față de 5.45 Whr, cât avea bateria lui iPhone 5. și forma fantei pentru bliț s-a schimbat, ducând cu gândul la un bliț dual LED acum. Schimbările par a fi unele minore pentru iPhone 5S, dar destul pentru că echipa de marketing Apple să facă valuri cu ele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×