LG Optimus G2 ar putea debuta pe 7 august În cadrul unui eveniment organizat la New York

Autor:  | Publicat în:  LG 966 ori
<b>LG Optimus G2 ar putea debuta pe 7 august În cadrul unui eveniment organizat la New York</b>în această vară au rămas puține terminale atractive de anunțat, două dintre ele fiind Galaxy Note III și LG G2. Acesta din urmă ne-a stârnit deja interesul, prin zvonuri cu privire la o carcasă ultrasubtire și un ecran edge to edge. &nbsp; Se...

în această vară au rămas puține terminale atractive de anunțat, două dintre ele fiind Galaxy Note III și LG G2. Acesta din urmă ne-a stârnit deja interesul, prin zvonuri cu privire la o carcasă ultrasubtire și un ecran edge to edge.

Se pare că G2 ar urma să fie prezentat oficial pe 7 august, în cadrul unui eveniment fastuos la New York. Până acum analiștii dădeau drept sigură o lansarea la IFA 2013, în septembrie, pentru a le lua fata celor de la  Samsung, care vor aduce acolo noul Note. LG a început deja să trimită invitații pentru "un eveniment media internațional", organizat pe 7 august în Marele Măr.

Se zvonea la un moment dat ca LG Optimus G2 va fi primul smartphone cu ecran flexibil, dar având în vedere lansarea atât de apropiată, nu cred că panourile flexibile sunt gata de producție în masă. Acestea vor intra în producție de abia în trimestrul 4 și vor sosi pe terminale comerciale la anul. LG G2 va sosi cu un procesor Snapdragon 800, o carcasă ultrasubtire, probabil un ecran edge to edge și funcții software și gesturi care ne vor lua ochii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×