Robot Unicorn Attack 2 review: joc psihedelic cu unicorni, balene cu corn și grafică multicoloră (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.249 ori
<b>Robot Unicorn Attack 2 review: joc psihedelic cu unicorni, balene cu corn și grafică multicoloră (Video)</b>Am revenit la iPad Mini pentru un foare distractiv, cu grafică foarte colorată și personaje inedite. E vorba despre Robot Unicorn Attack 2, disponibil doar pe iOS din câte știu și testat de noi pe iPad Mini. &nbsp; &nbsp; Jocul este un side scroller...

Am revenit la iPad Mini pentru un foare distractiv, cu grafică foarte colorată și personaje inedite. E vorba despre Robot Unicorn Attack 2, disponibil doar pe iOS din câte știu și testat de noi pe iPad Mini.

Jocul este un side scroller cu elemente de endless runner și cu câteva aspecte de platformer. Veți controla un unicorn cu coama luminată de un curcubeu și îl veți putea personaliza cu un nou corn, aripi, coama sau chiar cumpăra un unicorn robot. Achizițiile se fac folosind lacrimi drept monedă de schimb și veți avea și obiecție de îndeplinit și veți avansa în nivel.

Pe la nivelul 7 veți debloca și 2 tabere cărora vă veți putea alătura, îndeplinind obiective la comun cu milioane de alți gameri. Veți distruge cristale și giganți de-a lungul misiunilor, iar controlul este foarte simplu: un buton pentru atacul în forță (dash) și un buton pentru salt, care se poate multiplica de 2 sau 3 ori.

Jocul vine de la compania PikPok și are o muzică synth pop în fundal. Puteți cumpăra piese noi de la Erasure sau Blind Guardian dacă doriți, în vreme ce jucați. Acest titlu psihedelic, distractiv și original primește o notă de 10 din 10 de la Mobilissimo.ro și îl descărcați de aici gratuit.

​Puteți afla prețul tabletei aici.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×