Apple iPhone 5se și iPad Air 3 ar putea ajunge la vânzare începând din 18 martie (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.053 ori
<b>Apple iPhone 5se și iPad Air 3 ar putea ajunge la vânzare începând din 18 martie (Zvon)</b>După ce show-ul Mobile World Congress din acest an va lua sf&acirc;rșit, ne așteaptă un alt eveniment la fel de important din industria tech, și anume evenimentul pregătit de către Apple pentru data de 15 martie. Zvonurile din ultimul timp susțin...

După ce show-ul Mobile World Congress din acest an va lua sfârșit, ne așteaptă un alt eveniment la fel de important din industria tech, și anume evenimentul pregătit de către Apple pentru data de 15 martie. Zvonurile din ultimul timp susțin faptul că Tim Cook va prezenta oficial noul smartphone iPhone 5se, dar și tableta iPad Air 3.

Telefonul în cauză va păstra în mare parte design-ul lui iPhone 6, urmând a beneficia de un display ceva mai mic de 4 inch în diagonală. Alte dotări ale sale vor fi consituite de către procesorul Apple A9, de un chip NC cu suport pentru Apple Pay, dar și de o cameră foto de 8 megapixeli.

În ceea ce-l privește pe iPad Air 3, se pare că vom primi un display de 9.7 inch a cărui rezoluție va urca până la 4K Ultra HD. Tableta ar putea aduce 4 difuzoare la fel ca modelul iPad Pro, dar și o cameră foto principală de nouă generație însoțită de un bliț LED de această dată. Revenind la știrea de astăzi, aflăm că atât iPhone 5se, cât și iPad Air 3 ar putea ajunge la vânzare din 18 martie.

Dacă într-adevăr această dată se va adeveri, este posibil ca la doar câteva zile după că vedem și retailerii români listând noile produse la vânzare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×