Apple iPhone 6s ar putea o cameră foto cu lentile duble, zoom optic și un senzor de presiune 3D

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.173 ori
<b>Apple iPhone 6s ar putea o cameră foto cu lentile duble, zoom optic și un senzor de presiune 3D</b>Ajunși în 2015 iată că zvonurile și scurgerile de informații cu privire la noua generație iPhone încep deja să își facă simțită prezența în mediul online, ca de fiecare dată informațiile având ca origine China, țara în care iPhone 6...

Ajunși în 2015 iată că zvonurile și scurgerile de informații cu privire la noua generație iPhone încep deja să își facă simțită prezența în mediul online, ca de fiecare dată informațiile având ca origine China, țara în care iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt asamblate în aceste momente.

Potrivit unui raport al publicației chineze United Daily News, se pare că iPhone 6s va impresiona și mai mult la capitolul cameră foto, fiind vehiculat faptul că Apple o să integreze o cameră foto cu lentile duble care ne vor oferi posibilitatea de zoom optic. De asmenea, ecranul va beneficia și el de un upgrade, urmând să primim un senzor de presiune 3D.

Prin intermediul unui astfel de senzor de presiune, viitorul iPhone va fi capabil să cunoască diferența dintre un tap pe ecran și o apăsare, aceeași tehnologie fiind prezentă acum și pe ceasul Apple Watch. Să ne aducă oare Apple și o modificare la capitolul rezoluție pe noul iPhone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×