Adio Xperia? Sony e gata să Își vândă secțiunea producătoare de telefoane, conform Reuters

1.485 ori
<b>Adio Xperia? Sony e gata să Își vândă secțiunea producătoare de telefoane, conform Reuters</b>Sony ar fi gata să renunțe la producția de telefoane mobile și să vândă segmentul asociat, conform unor surse din cadrul companiei citate de Reuters. Pe lista de opțiuni luate în calcul de oficialii companiei nipone se numără și colaborări...

Sony ar fi gata să renunțe la producția de telefoane mobile și să vândă segmentul asociat, conform unor surse din cadrul companiei citate de Reuters. Pe lista de opțiuni luate în calcul de oficialii companiei nipone se numără și colaborări și fuziuni.

Sony are probleme mari cu profiturile în ultimii ani, înregistrând pierderi serioase în zona TV și Mobile. Gigantul se confruntă cu pierderi de 1.9 miliarde de dolari pentru anul fiscal 2014, care se încheie în martie. Practic, Sony e ținută în viața artificial în aceste momente, doar de profiturile produselor PlayStation și cele din zona foto. încă nu există propuneri pentru achiziționarea Sony Mobile, dar aceasta ar putea fi externalizata, după modelul Vaio PC.

Spre finalul anului trecut aflăm că strategia celor de la Sony pentru 2015, pe partea de mobile este să lanseze mai puține modele. Următorul flagship Sony e în continuare așteptat să debuteze, Xperia Z4 urmând probabil să vadă lumina zilei în Barcelona, la MWC 2015. Să asistăm oare la apusul unei ere, care odată sfârșită va pune capăt modei panourilor de sticlă pe telefoane?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×