Apple iPhone 7 ar putea aduce un display 3D și o cameră foto de 14 megapixeli (zvon)

1.377 ori
<b>Apple iPhone 7 ar putea aduce un display 3D și o cameră foto de 14 megapixeli (zvon)</b>Dacă vă numărați printre cei care nu au fost impresionați de către noile terminale iPhone 6 ce au fost lansate pe piață în toamna acestui an, iată că astăzi prin intermediul unor surse de origine chineză aflăm câteva detalii despre...

Dacă vă numărați printre cei care nu au fost impresionați de către noile terminale iPhone 6 ce au fost lansate pe piață în toamna acestui an, iată că astăzi prin intermediul unor surse de origine chineză aflăm câteva detalii despre următorul smartphone al celor de la Apple, și anume iPhone 7, device ce ar putea debuta abia în 2016.

Cea mai interesantă noutate pe care am putea-o primi odată cu iPhone 7 este un display 3D, panou care va redefini modul în care tehnologia 3D a fost implementată până acum pe terminalele mobile. După cum bine știm, nici LG, Amazon, respectiv HTC nu au reușit să ne impresioneze cu device-urile 3D lansate până în acest moment.

Deși o serie de brevete Apple ce implică utilizarea unui ecran 3D sunt prezente încă de prin 2010, se pare că gigantul din Cupertino nu a pus ideea în practică până acum, cel mai probabil cu scopul de a cerceta piața și de a remarca prin intermediul unor studii cum va prinde un astfel de device la public.

Cel mai recent brevet primit de către Apple a fost dezvăluit chiar în această lună pe data de 10 decembrie, zi în care prin intermediul celor de la patentlyapple.com aflam că o interfață 3D ar putea sosi pe un viitor terminal iPhone.

Pe lângă posibila introducere a acestei tehnologii, se pare că Apple va aduce un upgrade și la capitolul cameră foto, fiind sugerat un senzor de 14 megapixeli. Astfel, prin integrarea unui asemenea senzor, nu doar calitatea fotografiilor va crește, ci și rezoluția acestora, capitol din urmă la care actuala generație iPhone nu impresionează.

De asemenea, se zvonește și faptul că anul viitor, Apple va introduce pe piață un iPhone 6s Mini, terminal care va adopta o diagonală a ecranului de 4 inch, acesta urmând a fi o alternativă pentru cei care apreciază un smartphone compact și inteligent în același timp.

Nu în ultimul rând, 2015 va fi și anul în care pe piața va fi lansat modelul iPhone 6s, produs ce ar putea aduce un panou de 4.7 inch cu rezoluție Full HD și o cameră foto cu OIS. Dacă ideea unui iPhone 6 Mini și a lui iPhone 6s sună a fi destul de plauzibilă, consider că un iPhone cu panou 3D nu va fi lansat nici în următorii câțiva ani, această tehnologie fiind mai degrabă un gimmick și nu o funcție atât de utilă pentru utilizatori. Voi ce părere aveți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×