Apple primește un nou brevet pentru o aplicație ce include o interfață 3D

616 ori
<b>Apple primește un nou brevet pentru o aplicație ce include o interfață 3D</b>în cursul zilei de ieri, Biroul de Brevete și Trademark US a publicat o serie de noi aplicații acordate celor de la Apple, invenții printre care regăsim și o metodă de interacțiune cu o interfață 3D prin intermediul senzorilor integrați. Acest...

în cursul zilei de ieri, Biroul de Brevete și Trademark US a publicat o serie de noi aplicații acordate celor de la Apple, invenții printre care regăsim și o metodă de interacțiune cu o interfață 3D prin intermediul senzorilor integrați. Acest mediu 3D ar urma să fie simulat pe viitoare device-uri ca și iPhone, respectiv iPad.

Aflăm că această invenție utilizează datele de orientare puse la dispoziție de către senzorii din telefon pentru a determina proiecția elementelor 3D pe ecran. Astfel, elementele 3D pot fi afișate fără ca utilizatorul să fie nevoit să interacționeze cu display-ul prin atingere.

De asemenea, potrivit ultimelor zvonuri apărute, s-ar părea că Apple lucrează deja la un panou 3D, lucru ce dezvăluie din nou dorința companiei de lansare a unei interfețe 3D. Deși aceste aplicații prezintă invenții foarte interesante, punerea lor în practică durează mai mult decât o simplă desenare a unei schițe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×