Apple ar putea lansa de sărbători o ediție Jet White pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus

1.120 ori
<b>Apple ar putea lansa de sărbători o ediție Jet White pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus</b>Potrivit unui zvon sosit tocmai din partea site-ului japonez Mac Otakara, s-ar părea că Apple are în plan lansarea unei noi variante de culoare pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus - nuanță așteptată la timp pentru sărbători. Un refresh adus cel puțin asupra

Cu toate că anul acesta ne așteptam să vedem mai degrabă un design actualizat pentru noua generație iPhone, Apple a decis să păstreze marea schimbare pentru 2017 când se împlinesc 10 ani de la apariția primului iPhone pe piață. În schimb, am primit noi variante de culoare, printre acestea aflându-se și nuanța glossy Jet Black ce se dovedește a fi destul de greu de obținut, mai ales în cazul variantei phablet.

Astăzi aflăm prin intermediul site-ului japonez Mac Otakara ce ar fi obținut informații din cadrul distribuitorilor Apple, faptul că firma din Cupertino ar urma să lanseze o variantă Jet White pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Avem și o randare generată de computer a acestei variante de culoare pe care o puteți admira mai sus.

Va fi în continuare vorba despre o suprafață glossy, dar cel puțin amprentele și zgârieturile se vor cunoaște mult mai greu comparativ cu varianta Jet Black. Încă nu este clar dacă Apple va lansa o asemenea versiune pe piață, dar în cazul în care se pregătește așa ceva, Sărbătorile de iarnă ar constitui o oportunitate numai bună pentru un debut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×