Apple iPhone a vândut cu aproape 100 de milioane de unități mai mult decât terminalele Galaxy S

Autor:  | Publicat în:  Statistici telefone 890 ori
<b>Apple iPhone a vândut cu aproape 100 de milioane de unități mai mult decât terminalele Galaxy S</b>Cu câteva zile în urmă vă prezentam pragul de 100 de milioane de unități Galaxy S la care a ajuns Samsung, menționând că Apple are toate motivele să se teamă de această serie de terminale. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa și acum avem...

Cu câteva zile în urmă vă prezentam pragul de 100 de milioane de unități Galaxy S la care a ajuns Samsung, menționând că Apple are toate motivele să se teamă de această serie de terminale. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa și acum avem cifre pentru a putea compara iPhone-ul cu modelele Galaxy S.

Se pare că Apple ar fi vândut cu aproape 100 de milioane de unități mai mult decât Samsung, când vine vorba de seriile lor flagship. Tavis McCourt de la Raymond James a compilat un grafic în care adună vânzările lui iPhone 4, iPhone 4S și iPhone 5, comparându-le cu cele ale lui Galaxy S și chiar și Galaxy Note, în toate variantele lor. Analistul a descoperit că smartphone-urile flagship de la Apple se descurcă foarte bine și că s-au vândut în proporție mai mare decât cele Samsung în ultimii 2 ani și jumătate.

Apple iPhone a vândut cu aproape 100 de milioane de unități mai mult decât terminalele Galaxy S

în vreme ce Apple a vândut 219 milioane de unități, Samsung a vândut 131 de milioane, se pare. Asta nu înseamnă că seria Galaxy nu reprezintă un succes răsunător, deoarece cifrele sunt totuși impresionante. Ce alt brand legat de Android se poate lăuda cu asemenea vânzări? Același analist McCourt pare destul de sigur că Apple și-a mărit ecartul față de Samsung în ultimele 12 luni, deci el a remarcat și că Samsung a început să atingă volume impresionante odată cu sosirea lui Galaxy S III.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×