CEO-ul Google Larry Page discută despre bătălia cu Apple, Android, produse viitoare, Într-un interviu recent

1.001 ori
<b>CEO-ul Google Larry Page discută despre bătălia cu Apple, Android, produse viitoare, Într-un interviu recent</b>CEO-ul Google, Larry Page a fost recent intervievat de către Wired, răspunzând la câteva întrebări foarte interesante cu privire la planurile companiei pe care o conduce din 2011. Page a preluat postul de CEO din 2011, după ce Eric Schmidt a fost...

CEO-ul Google, Larry Page a fost recent intervievat de către Wired, răspunzând la câteva întrebări foarte interesante cu privire la planurile companiei pe care o conduce din 2011. Page a preluat postul de CEO din 2011, după ce Eric Schmidt a fost la cârma companiei, deși Page era creierul firmei, conform experților.

în interviu Larry e încrezător în forțele Google, atât de încrezător încât aduce vorba de promisiunea Apple de "război termonuclear", întrebând "cât de bine le merge războiul?". Page crede că în acest domeniu cheia e să găsești echilibrul între inovație și afacere. El nu are ca scop o creștere de 10% sau o îmbunătățire de 10%, ci o creștere de 10 ori și nu atât când vine vorba de vânzări sau cifre de tot soiul, ci mai degrabă de gradul de inovație al produselor Google. Aici intră în joc segmentul Google X, cel care se ocupă de produse ale viitorului, precum mașini care se conduc singure, realitate augmentată și ochelarii Project Glass.

Page amintește și de motivul pentru care a cumpărat Android cu ani în urmă, fiind dezamăgit de BlackBerry, Symbian și Windows Mobile și dorind ceva nou. Achiziția Android a venit dintr-un motiv simplu: celelalte sisteme mobile de operare erau atât de slabe încât inginerii Google nici nu puteau scrie software pentru ele. în același interviu CEO-ul a subliniat că Motorola rămâne o companie independentă, deși a fost cumpărată de Google și că vom vedea inovație din partea lor în următorii ani.

în fine, dacă v-am stârnit curiozitatea aveți interviul complet aici și trebuie să menționez că Larry mi se pare foarte încrezător în forțele companiei pe care o conduce, dar și foarte optimist.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×