În sfârșit un rival pentru iPad: Toshiba Tablet, tableta Nvidia Tegra 2 proaspăt anunțată

2.705 ori
<b>În sfârșit un rival pentru iPad: Toshiba Tablet, tableta Nvidia Tegra 2 proaspăt anunțată</b>în cadrul lui CES 2011, eveniment care debutează pe 6 ianuarie vom vedea, printre altele și un rival pentru iPad, produs de Toshiba. Este vorba despre o tabletă bazată pe platforma Nvidia Tegra 2 și dotată cu cea mai nouă versiune de Android,...

în cadrul lui CES 2011, eveniment care debutează pe 6 ianuarie vom vedea, printre altele și un rival pentru iPad, produs de Toshiba. Este vorba despre o tabletă bazată pe platforma Nvidia Tegra 2 și dotată cu cea mai nouă versiune de Android, Honeycomb. Iată și câteva imagini desprinse din experiența hands-on a celor de la Engadget cu acest terminal.

Avem de-a face cu o tabletă cu display de 10.1 inch și suport pentru rezoluție de 1280 x 800 pixeli, iar dotările sale includ și un accelerometru și un senzor de lumină ambientală. Toshiba Tablet vine cu două camere (5MP în spate și 2MP în față), plus porturi HDMI și USB, dar și un slot pentru carduri SD.

În sfârșit un rival pentru iPad: Toshiba Tablet, tableta Nvidia Tegra 2 proaspăt anunțată

Acesta este un terminal dual core care va rula Honeycomb, iar la capitolul preț va rivaliza cu ușurință cu Apple iPad, costând tot în jur de 499 de dolari, în varianta cea mai ieftină. Aflăm și că acest gadget se va conecta la web doar via WiFi, astfel că nu va suporta conexiuni 3G, cel puțin nu fără un accesoriu specializat. Rămâne de văzut dacă acesta va fi tabletul care va "desființa" iPad, produs care a vândut peste 12 milioane de unități anul trecut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×