Samsung Kies suportă acum sincronizare wireless; vești bune pentru posesorii de Galaxy S

6.233 ori
<b>Samsung Kies suportă acum sincronizare wireless; vești bune pentru posesorii de Galaxy S</b>Samsung a anunțat implementarea unei modalități de sincronizare wireless în softul Kies, folosit pentru administrarea conținuturilor și datelor de pe smartphone-urile aceluiași producător. &nbsp; Kies Air este disponibil în magazinul de...

Samsung a anunțat implementarea unei modalități de sincronizare wireless în softul Kies, folosit pentru administrarea conținuturilor și datelor de pe smartphone-urile aceluiași producător.

Kies Air este disponibil în magazinul de aplicații Samsung Apps, fiind suportat pe modelul Galaxy S. Noua aplicație permite PC-urilor care folosesc Kies să acceseze un smartphone via WiFi, să vizualizeze log-urile apelurilor, conținuturi foto, video, bookmark-uri și liste de conversații. în plus, veți putea trimite mesaje text din browserul computerului.

Spre deosebire de HTC Sense Online, Kies Air funcționează doar dacă toate terminalele se afla în aceeași rețea WiFi, iar în cazul în care vă întrebați, el nu este deocamdată compatibil cu tableta Galaxy Tab. Această versiune de Kies este gratuită și poate fi descărcată pe PC chiar acum.

Samsung Kies suportă acum sincronizare wireless; vești bune pentru posesorii de Galaxy S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×