Apple iPhone functioneaza chiar si dupa ce este calcat de masina

1.388 ori
<b>Apple iPhone functioneaza chiar si dupa ce este calcat de masina</b>Va prezentam intr-un articol anterior un Nokia E90, impuscat de un "shotgun", iar vara trecuta admiram emisiunea online "Will it Blend?", care dadea prin mixer orice, de la iPoduri la iPhone. Ei bine, asta le intrece pe toate: un iPhone a supravietuit...

Va prezentam intr-un articol anterior un Nokia E90, impuscat de un "shotgun", iar vara trecuta admiram emisiunea online "Will it Blend?", care dadea prin mixer orice, de la iPoduri la iPhone. Ei bine, asta le intrece pe toate: un iPhone a supravietuit ciocnirii cu un jeep.

Telefonul din imaginea de mai sus a fost surprins de cei de la engadgetmobile.com, dupa o intalnire de gradul III cu un jeep. Initial, acest handset, proprietatea lui Mike Beauchamp, calatorise in portbagaj, suferind zdruncinaturi majore. Apoi, telefonul a fost "calcat" de cate un 4X4, care ar face un camion invidios. In mod surprinzator, terminalul functiona chiar si dupa impact, fiind si capabil sa primeasca si sa efectueze apeluri telefonice.

Evident, bucati din acest iPhone lipsesc, iar terminalul prezinta cativa pixeli morti, dar sensibilitatea touch este inca prezenta. Mike, autorul acestui test se afla la ora actuala in discutii cu cei de la sectiunea PR Apple, care doresc sa foloseasca aceasta patanie intr-un clip promotional. Oare un Nokia N95 ar fi supravietuit unui astfel de impact? Dar un HTC Touch? Si totusi exista cazuri cand un iPhone nu supravietuieste unei inlocuiri de baterie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×