Sony Ericsson Z310 si Z610, acum in editie limitata...Tweety

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 3.032 ori
<b>Sony Ericsson Z310 si Z610, acum in editie limitata...Tweety</b>Fiindca Ziua Indragostitilor se apropie este cazul ca unele terminale mobile sa devina mai copilaroase, pentru a le face mai atractive pentru publicul feminin. Este si cazul celor 2 handseturi de la Sony Ericsson, Z310 si Z610, care au devenit variante...

Fiindca Ziua Indragostitilor se apropie este cazul ca unele terminale mobile sa devina mai copilaroase, pentru a le face mai atractive pentru publicul feminin. Este si cazul celor 2 handseturi de la Sony Ericsson, Z310 si Z610, care au devenit variante speciale Tweety.

Cele 2 handseturi sunt telefoane cu clapeta si vor fi disponibile in variante de culoare turquoise-albastru plus un Tweety urias desenat pe spate. Pe langa acest feature inedit, producatorul suedezo-japonez va include si cateva continuturi mobile care au legatura cu Tweety, cum ar fi wallpaper-uri sau sonerii. Pe langa publicul feminin, si copiii ar putea fi tentati de un astfel de cadou, rezervat din timp pentru data de 1 iunie, in cazul in care nu apare un iPhone "for kids".

Din pacate, nu stim unde puteti gasi aceste variante de Sony Ericsson si nici pretul lor. Singura sansa ramane sa le cautam pe Internet, sau la magazinele locale care au "antecedente" in a oferi astfel de terminale inedite. cati bani ati fi dispusi sa cheltuiti pe cele 2 handseturi haioase? De remarcat este brandingul Orange de pe terminalul din imaginea de mai sus, care ne face sa ne intrebam daca a fost aplicat inainte sau dupa ce telefonul a fost "Tweety-zat".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×