eMAG sparge prețurile odată cu noua campanie Stock Busters; Huawei Mate S acum la un preț de doar 1.999 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.877 ori
<b>eMAG sparge prețurile odată cu noua campanie Stock Busters; Huawei Mate S acum la un preț de doar 1.999 lei</b>romoțiile celor de la eMAG continuă și astăzi, o zi &icirc;n care se dă startul campaniei Stock Busters ce are loc &icirc;n perioada 22 - 24 martie. Timp de 3 zile vom avea iată parte de reduceri interesante la majoritatea produselor comercializate,...

romoțiile celor de la eMAG continuă și astăzi, o zi în care se dă startul campaniei Stock Busters ce are loc în perioada 22 - 24 martie. Timp de 3 zile vom avea iată parte de reduceri interesante la majoritatea produselor comercializate, de la smartphone-uri și tablete, și până la produse de uz casnic sau îngrijire personală.

Cea mai interesantă reducere pe care o remarcă, este aplicată și Huawei Mate S în versiunea cu 32 GB spațiu intern de stocare, telefon ce costă acum 1.999 lei (preț vechi 3.089 lei). După cum știți, am testat și noi smartphone-ul Mate S, un terminal elegant ce adoptă atât o carcasă premium, dar și un pachet hardware de top.

Un preț interesant remarcăm și pentru flagship-ul LG de anul trecut, și anume G4 - telefon ce costă acum 1.749 lei (preț vechi 2.299 lei). Primim aici un display Quad HD de 5.5 inch, 3 GB memorie RAM, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, o cameră foto de 16 megapixeli și o carcasă spate din piele.

De asemenea, cei de la eMAG aplică o reducere binevenită pentru tableta Samsung Galaxy Tab S2 în versiunea de 8 inch, model vândut acum pentru suma de 1.699 lei (preț vechi - 1.999 lei). Această tabletă ne pune la dispoziție un display de 8 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și un procesor octa-core Exynos 5433.

Pentru mai multe reduceri din campania Stock Busters, puteți vizita pagina eMAG.ro chiar de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×