eMAG sparge prețurile odată cu noua campanie Stock Busters; Huawei Mate S acum la un preț de doar 1.999 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.965 ori
<b>eMAG sparge prețurile odată cu noua campanie Stock Busters; Huawei Mate S acum la un preț de doar 1.999 lei</b>romoțiile celor de la eMAG continuă și astăzi, o zi &icirc;n care se dă startul campaniei Stock Busters ce are loc &icirc;n perioada 22 - 24 martie. Timp de 3 zile vom avea iată parte de reduceri interesante la majoritatea produselor comercializate,...

romoțiile celor de la eMAG continuă și astăzi, o zi în care se dă startul campaniei Stock Busters ce are loc în perioada 22 - 24 martie. Timp de 3 zile vom avea iată parte de reduceri interesante la majoritatea produselor comercializate, de la smartphone-uri și tablete, și până la produse de uz casnic sau îngrijire personală.

Cea mai interesantă reducere pe care o remarcă, este aplicată și Huawei Mate S în versiunea cu 32 GB spațiu intern de stocare, telefon ce costă acum 1.999 lei (preț vechi 3.089 lei). După cum știți, am testat și noi smartphone-ul Mate S, un terminal elegant ce adoptă atât o carcasă premium, dar și un pachet hardware de top.

Un preț interesant remarcăm și pentru flagship-ul LG de anul trecut, și anume G4 - telefon ce costă acum 1.749 lei (preț vechi 2.299 lei). Primim aici un display Quad HD de 5.5 inch, 3 GB memorie RAM, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, o cameră foto de 16 megapixeli și o carcasă spate din piele.

De asemenea, cei de la eMAG aplică o reducere binevenită pentru tableta Samsung Galaxy Tab S2 în versiunea de 8 inch, model vândut acum pentru suma de 1.699 lei (preț vechi - 1.999 lei). Această tabletă ne pune la dispoziție un display de 8 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și un procesor octa-core Exynos 5433.

Pentru mai multe reduceri din campania Stock Busters, puteți vizita pagina eMAG.ro chiar de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×